Alle collecties
Discord
Premium
Welke kanalen zijn voor mij het belangrijkst om te volgen?
Welke kanalen zijn voor mij het belangrijkst om te volgen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze Discord is vrij hard gegroeid en daardoor best uitbundig geworden wat betreft het aantal verschillende kanalen. Elk kanaal heeft zo zijn eigen onderwerp, dus het ligt ook aan jouw eigen interesses wat een kanaal belangrijk maakt om te volgen. Natuurlijk zijn er wel een aantal kanalen waarvan wij denken dat die belangrijk zijn om te volgen.

#📌prikbord

Op het prikbord delen wij het laatste nieuws omtrent onze premium diensten. Je zal hier met name lezen over aanstaande livestreams of nieuwe toevoegingen en verbeteringen aan onze premium diensten. Gaat een nieuw kanaal live of plannen wij een nieuwe livestream, dan delen wij dat in dit kanaal.

Neem ook een kijkje in de kanalen die direct onder #📌prikbord staan: #🌍macro-updates, #📆belangrijk-events en #🚨coin-signalen. Hier delen wij belangrijk nieuws over Macro economie of belangrijke ontwikkelingen van verschillende coins.

#📈technische-analyses

Dit is het kanaal waar onze analisten hun technische analyses delen. Op het moment hebben wij 25+ actieve analyses lopen met een streven om deze twee keer per week up te daten. Helaas kunnen wij niet elk project volgen en analyseren en proberen wij dus de meest populaire coins onder onze premium-leden te volgen.

#👑premium

In dit kanaal kan je samen met andere premium leden in discussie gaan over alles dat betrekking heeft tot crypto waaronder onze content maar ook gedachtenspinsels. Onze community is heel open, gezellig en leergierig, dus deel vooral je gedachten zodat wij van elkaar kunnen leren.

Om de kanalen te vinden die jou het meest interesseren en daardoor belangrijk voor jou zijn raden wij je aan rustig een kijkje te nemen door alle kanalen. Zo weet je uiteindelijk het beste welke kanalen bij jouw interesses passen. Als je deze kanalen eenmaal hebt gevonden kan je door middel van notificaties ze gemakkelijk bijhouden. Voor meer info lees ​onze uitleg over het aan en uitzetten van notificaties.

Was dit een antwoord op uw vraag?