Alle collecties
Discord
Technische Analyse
Waar vind ik de Technische Analyses?
Waar vind ik de Technische Analyses?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder het kopje Analyses (Premium) in Discord kan je alles terugvinden met betrekking tot onze technische analyses. Laten we samen alle analyse kanalen doorlopen zodat je weet hoe je ze kan gebruiken.

📈analyse-videos

Onze analisten gaan wekelijks twee keer live in Discord en op YouTube. We snappen natuurlijk dat je niet bij alle livestreams kan zijn en daarom hebben wij 📈 analyse-videos in het leven gebracht. Hier delen wij linkjes naar de livestreams zodat jij deze op een later moment rustig kan terugkijken.

📈analyse-faq

In ons Frequently Asked Questions (FAQ) kanaal bespreken wij de meest voorkomende vragen en andere onderwerpen die belangrijk zijn voor het lezen van onze technische analyses. Wij raden jou aan deze in ieder geval één keer door te lezen voordat je onze analyses doorneemt. Dit maakt het een stuk makkelijker om ze te begrijpen.

📈analyse-vragen

Heb je na het lezen van onze technische analyses nog vragen, dan kan je ze in dit kanaal stellen. Hier kunnen onze analisten of andere premium-leden jou verder helpen. Let op: Dit kanaal is niet bedoeld voor analyse verzoeken.

📈technische-analyses

Dit is het kanaal waar onze analisten hun technische analyses delen. Op het moment hebben wij 25+ actieve analyses lopen met een streven om deze twee keer per week up te daten. Helaas kunnen wij niet elk project volgen en analyseren en proberen wij dus de meest populaire coins onder onze premium-leden te volgen.

Waar kan ik verzoekjes insturen?

Gezien onze analisten al 25+ analyses managen is het helaas niet mogelijk om elk verzoek op te pakken. Wanneer een specifieke coin populair is onder onze premium-leden kan het zijn dat onze analisten de coin dan oppakken tijdens een van onze livestreams.

Heb je een verzoek voor het analyseren van een coin, stel deze dan voor tijdens een van onze livestreams. Dan kan het zo zijn dat deze meegenomen wordt in de livesessie.

Was dit een antwoord op uw vraag?