Alle collecties
Discord
Technische Analyse
Waar kan ik de livestreams vinden?
Waar kan ik de livestreams vinden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze analisten streamen twee keer per week van 20:00 tot 21:00. Vaak is dit op donderdag en zondag, maar in sommige gevallen kunnen deze een dagje verplaatst worden. Deze livestreams kan je bekijken in Discord en op YouTube. Ivan streamed wekelijks op Discord in het #🔴live-streams kanaal en AppY streamed wekelijks op YouTube. Voor YouTube delen wij vooraf altijd een linkje naar de livestream in #📌prikbord.


Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste livestreams?

Wanneer wij livestreams inplannen kan je terugzien in onze evenementenkalender, linksboven in Discord. Deze vullen wij wekelijks aan, dus houd hem goed in de gaten. Zet jezelf op geïnteresseerd als je de livestreams wil bijwonen. Zo ontvang je een bericht wanneer wij live gaan. We delen ook altijd nog een berichtje in #📌prikbord vlak voordat we beginnen.

Discord biedt de mogelijkheid aan om het evenement aan je kalender toe te voegen. Dan zie je ook in je eigen agenda wanneer wij live gaan. Je kan dit doen door op de drie witte bolletjes te drukken.

Wat als ik een livestream mis?

Geen zorgen, als premiumlid kan je onze livestreams altijd terugkijken op YouTube. Vaak sturen wij de dag na de livestream een YouTube link naar de opname. We doen ons best om ook zo snel mogelijk timestamps toe te voegen aan de video zodat je precies weet welk onderwerp wanneer aan bod komt. Video’s delen wij in #📈analyse-videos.

Was dit een antwoord op uw vraag?