Alle collecties
Discord
Premium
Hoe kan ik notificaties ontvangen/dempen?
Hoe kan ik notificaties ontvangen/dempen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Discord biedt de mogelijkheid om notificaties van kanalen aan te zetten of juist te dempen. Zo ontvang je alleen notificaties die alleen belangrijk zijn voor jou. Hoe je dat doet leggen wij in dit artikel uit.

Hoe zet ik de notificaties van een kanaal aan of uit?

Ga naar het kanaal waarvoor de de notificaties aan wilt zetten. In ons voorbeeld is dat #👑premium. Klik met je rechter muisknop op het kanaal (ingedrukt houden op computer) en selecteer melding instellingen. Hier kan je selecteren om notificaties te ontvangen van alle berichten of juist helemaal geen.

Kanaal dempen

Door een kanaal te dempen voorkom je dat ongelezen badges (grijze bolletjes) en meldingen verschijnen behalve als je genoemd wordt (Bijvoorbeeld: @everyone of @premium). Je kan zelf bepalen hoe lang je de kanalen wil dempen.


Hoe zet ik de notificaties van een post aan of uit?

"Forum" Posts zoals bijvoorbeeld de technische analyses van BTC werken wat anders wat notificaties betreft. Deze moet je eerst volgens voordat je hier meldingen krijgt. Je kan het kanaal volgen door in de bovenste balk op volgen te drukken. Wanneer je dit doet wordt de post aan de lijst van kanalen toegevoegd en ontvang je berichten wanneer hier in gepost wordt.

Net zoals bij kanalen kan je de post selecteren en de melding instellingen aanpassen. Wil je gelijk op de hoogte zijn wanneer de technische analyse van bijvoorbeeld Ethereum wordt geüpdate, zet dan de melding instellingen voor alle berichten aan.


Hoe beheer ik de notificaties van de gehele Discord server?

Mocht je alle notificaties van de gehele Crypto Insiders Discord aan of uit willen zetten dan kan je dat doen door onze naam te selecteren in Discord. Vervolgens zoek je naar het belletje voor melding instellingen (Mobiel: melding). Je krijgt dan een volledig overzicht met alle mogelijkheden wat betreft het aan en uitzetten van notificaties.

Scroll naar beneden in het menu en je kan per kanaal aangeven of je notificaties wil aanzetten of juist wil dempen.

Wij raden aan om de vermeldingen van belangrijke kanalen zoals #📌prikbord aan te laten staan zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws en ontwikkelingen.


Was dit een antwoord op uw vraag?