Alle collecties
Discord
Premium
Wat kan ik in Discord premium?
Wat kan ik in Discord premium?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met toegang tot alle kanalen wordt het nu tijd om onze premium omgeving te verkennen. Heb je nog geen toegang tot onze Discord of tot de premium kanalen, lees dan het vorige artikel.


Welkom in de premium Discord omgeving. Hierin bespreken wij alles dat te maken heeft met crypto of de macro economie. Onze community is vrij groot, dus wij raden je aan vooral tijd te nemen om bekend te worden met al onze kanalen. Het zal op het begin misschien wat overwelmend zijn, maar na een beetje rondkijken zal jij je al gauw thuis voelen. In dit artikel lopen we door een paar kanalen/categorieën heen die interessant zijn als nieuw lid.

Welkomst kanalen

In deze kanalen vind je al onze algemene informatie zoals handige tools, en onze gedragsregels en disclaimer. Deze laatste twee raden wij aan om in ieder geval door te lezen, zo weet je wat je van onze Discord community kan verwachten. Bij de helpdesk kan je vragen stellen of feedback geven. Wij doen ons best om binnen 24 uur te antwoorden.

Stel jezelf voor in #even-voorstellen (optioneel)

Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wij vinden het wel super leuk om een beetje over jouw te leren kennen. Zo creëren wij een echte band tussen onze leden en hebben we een hechte gemeenschap. Het hoeft geen A4tje te zijn, maar maak het zo uitgebreid als je wil. Neem inspiratie van anderen. De meesten delen hun ervaring en hoe lang ze in crypto zitten, maar lievelingskleur, -film, -auto en -dier mag natuurlijk ook!

Chat kanalen

Dit zijn al onze kanalen voor discussies en gesprekken met andere leden of analisten. Zoals je ziet kan je het hier over Bitcoin, altcoins, NFTs en meer hebben. Heb je geen zin in crypto maar wel in een leuk gesprek, dan kan je een gesprek aangaan in off-topic.

Tip: Volg kanalen die je interesseert en demp de rest

Discord biedt de mogelijkheid om kanalen te dempen waardoor je geen notificaties meer ontvangt en je niet onnodig wordt lastiggevallen. Dit doe je door met je rechtermuisknop op een kanaal te klikken en “kanaal dempen” te selecteren.

Ook kan je sommige kanalen juist volgen, dit kan door alle meldingen aan te zetten onder rechtermuisknop “meldingsinstellingen”. Dit is handig als je bijvoorbeeld technische analyses wil volgen in het kanaal #technische-analyse.

Nieuws

Onder nieuws delen wij het meest recente nieuws over bijvoorbeeld de macro economie, maar ook belangrijke evenementen die in de toekomst plaats zullen vinden waaronder besprekingen van de Europese Unie en de Federal Reserve. Hou #📌prikbord in de gaten voor de laatste updates en mededelingen van CI.

Community

Hier kan je in contact komen met andere community members voor vragen of kan je het bijvoorbeeld over hot topics zoals Rusland hebben. In dezelfde categorie kan je ook in contact komen met ambassadeurs van andere crypto projecten.

Onderzoek

In onderzoek kan houden wij je op de hoogte van de laatste signals en kan je onze analisten vragen om een fundamentele analyse te doen over een project. Let op dat we slechts onze visie en mening delen en niet financieel advies geven.

Analyses

Hier delen wij onze technische analyses over de coins die onze analisten volgen. Twee keer per week worden onze charts geüpdate. Als deze charts jou een goed gevoel geven kan je er voor kiezen om te handelen en mogelijk wat winst te maken. Om optimaal gebruik van onze charts te maken moet je ze natuurlijk wel kunnen lezen en begrijpen. In het volgende en laatste artikel gaan wij dieper in op het lezen en traden van charts.


Klaar om in technische analyses te duiken? In de volgende artikelen zullen wij je uitleggen hoe je de technische analyses van Crypto Insiders kunt lezen en hoe kan je handelen in een dalende markt.

Was dit een antwoord op uw vraag?