Alle collecties
Discord
Premium
Ik kan niet alle premium kanalen zien, wat nu?
Ik kan niet alle premium kanalen zien, wat nu?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je onze premium kanalen niet kan zien, dan betekent dat waarschijnlijk dat jij nog geen toegang hebt gekregen tot de premium omgeving. Lees snel verder om dit op te lossen.

In Discord worden de verschillende rollen aangegeven door middel van kleur. Zo zijn admins geel, analisten blauw en premium leden rood. Een makkelijke manier om jouw kleur te checken is om een berichtje te sturen in de Discord omgeving. Is jouw naam rood, dan ben je dus premium lid en zou je toegang moeten hebben tot alle premium kanalen.

Als je nog een witte naam hebt maar wel al een premium abonnement hebt afgesloten op onze website, betekent het dat jij jouw Discord ID nog moet koppelen aan jouw profiel op de Crypto-Insiders website. In deze uitleg lees je hoe jij jouw ID koppelt.


Ik heb de premium rol, maar geen toegang tot alle premium kanalen, wat nu?

In dat geval lijkt het erop alsof er iets niet helemaal goed gaat in de backend. Mocht je het vermoeden hebben dat je nog geen toegang hebt tot alle kanalen, dan raden wij je aan een berichtje te sturen naar onze support-desk. Stuur een berichtje via het tekstwolkje onderaan elke pagina.

Was dit een antwoord op uw vraag?