Alle collecties
Bybit
Account Management
Hoe krijg ik mijn Bybit cadeautje? 🎁
Hoe krijg ik mijn Bybit cadeautje? 🎁
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij een speciale samenwerking tussen Crypto Insiders en crypto exchange Bybit krijgen onze premium leden nu $20 gratis aan handelstegoed! πŸ’° In dit artikel lopen wij je door de stappen heen om je cadeautje's te claimen.

Stap 1: Maak een Bybit account aan

We beginnen met het aanmaken van een Bybit account. Lees het onderstaande artikel voor het aanmaken van een Bybit account. Kom terug naar dit artikel wanneer je account geregistreerd is.

Een Bybit account aanmaken kan natuurlijk ook zonder uitleg, zorg er in ieder geval voor dat je jouw account registreert via onze link of onze code: 46459.


Stap 2: Rond Lv1. verificatie af

Als je een account hebt aangemaakt gaan we aan de slag met het verifiΓ«ren van jouw identiteit oftewel KYC (Know-Your-Customer). In het volgende artikel lees je hoe je Bybits KYC afrond. Kom terug naar dit artikel wanneer je geverifieerd bent.


Stap 3: Stort $100 aan crypto op jouw Bybit account

Om de gratis $20 aan handelstegoed te ontvangen vraagt Bybit jou, met puppy ogen, om $100 te storten op je account. Hoe je crypto stort op Bybit lees je in het volgende artikel. Kom terug naar dit artikel wanneer je $100 aan crypto hebt gestort.

Bybit heeft geen specifieke voorwaarden wat betreft de soort coin, dus je kunt elke cryptocurrency sturen die zij accepteren op het platform.

Zorg er alleen wel voor dat je ter waarde van $100 of meer stuurt en rekening houdt met koers fluctuatie en transactiekosten. Als er $99,99 aankomt op het platform heb je geen recht op de $20 voucher.


Stap 4: Plaats een trade op Bybit

De laatste stap voor het ontvangen van je $20 is het plaatsen van een trade. Dit mag een normale (spot) trade zijn of op een derivaat. Je kan bijvoorbeeld een market buy and sell doen en binnen 30 seconden deze stap afronden.


Stap 5: Ontvang de $20 van Bybit

Met alle stappen doorlopen hoef je nu niks meer te doen behalve een beetje geduld te hebben. In de maand die volgt, tussen de 15de en 21ste, stuurt Bybit gratis $20 πŸ’Έ naar je account die je weer kan gebruiken om te handelen. πŸ’°

Was dit een antwoord op uw vraag?