Alle collecties
Bybit
Account Management
Hoe maak ik een account bij Bybit?
Hoe maak ik een account bij Bybit?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het maken van een account bij Bybit is vrij simpel, maar om er volledig gebruik van te maken moet jij je ook verifiΓ«ren en je account beveiligen. In dit artikel leggen wij jou uit hoe jij een account aanmaakt, hoe je deze beveiligd en verifieert.


CreΓ«er een account

Als je naar de website van Bybit gaat door op een van onze links te klikken kom je als het goed is uit op de volgende pagina:

Je wordt gelijk gevraagd om een account aan te maken met een email adres of met een telefoonnummer. Welke je gebruikt maakt niet uit, want naderhand zullen wij de ander ter beveiliging alsnog koppelen aan het account.

Geef jouw account een sterk wachtwoord, dus niet Wachtwoord123!, maar eentje die alleen jij weet te onthouden. Je kunt deze natuurlijk ook ergens opschrijven en bewaren.

Onder het wachtwoord zie je Promo or Referral Code (Optional) staan. Dit is voor Bybit om te weten dat wij jou naar hen toegestuurd hebben. Hiermee kom je later in aanmerking voor een welkomstbonus ter waarde van $20 aan crypto. 🎁

Met de code hoef je verder niks te doen. Maak je ook geen zorgen als de code niet in beeld komt. Jouw account wordt alsnog gekoppeld met ons door middel van een pixel.

Daaronder zie je de algemene en privacy voorwaarden. Je kan deze doorlezen of gelijk afvinken, de keuze is aan jou. Druk nu op Create Account en jouw Bybit account is succesvol geregistreerd.

Soms krijg je nog een verificatie om te checken of je geen bot bent. Vaak is het simpelweg een blokje naar rechts of links schuiven zoals hieronder:


TIP: Download de mobiele app na registratie (optioneel)

Door het downloaden van de app maak je jouw verificatie een stuk makkelijker en blijf je altijd en overal op de hoogte van jouw trades. Zoek in de App winkel naar Bybit en download de app.

We raden aan de mobiele app pas te downloaden na registratie om zeker te zijn dat je jouw voucher ontvangt.


Was dit een antwoord op uw vraag?