Alle collecties
Bybit
Account Management
Hoe verifieer ik mijn Bybit account?
Hoe verifieer ik mijn Bybit account?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel lopen wij jou door de verificaties procedures van Bybit heen. Voordat je aan de slag gaat met de verificaties raden wij jou aan je account eerst te beveiligen. Klik op de onderstaande knop om te lezen hoe jij jouw Bybit account beveiligd.


Naar het KYC overzicht

We gaan nu beginnen met de KYC-procedures en daarvoor gaan we terug naar de website of naar de Bybit app. Als je op de telefoon zien kan je op je profiel drukken en direct Verification selecteren. Voor de computer ga je terug naar Account en Security. Onder SMS Authentication staat Identity Verification. Klik hierop en je wordt naar een pagina toegestuurd die er zo uitziet:

Dit is een overzicht van huidige verificaties levels bij Bybit. Basic is hierbij het standaard level. Met Basic kan je tot $1,000 P2P traden en max 2 BTC afnemen bij Bybit. Dit is in principe voldoende, maar we raden je toch aan om in ieder geval Lv.1 van Bybit af te ronden voor meer vrijheid en andere bonussen. Dus klik op Verify Now.

Verifieer Lv.1 op jouw Bybit account

Je kan ervoor kiezen om deze verificatie te doen door middel van de computer of via je telefoon. Het gebruik van je telefoon is aanbevolen omdat je dan slechts een foto hoeft te maken van je identiteitsbewijs.

De verificatie kan ook via de computer, maar dan moet je een foto nemen met je webcam. Het probleem hiermee is dat de kwaliteit van de webcam waarschijnlijk een stuk slechter is dan van je telefoon. Mindere kwaliteit = kleinere kans op goedkeuring.

Heb je geen webcam? Dan kan je natuurlijk een kopie via je scanner uploaden bij Bybit. Maar als je ook geen scanner hebt dan zal je toch echt je mobiel moeten gebruiken of de buren lief aankijken. Heb je ook geen lieve buren? Tja... Dan weten wij het ook niet meer…

Maar goed, door met de telefoon. Open de app en klik links op je avatar zoals hieronder:

Je kan ook met je telefoon de QR code scannen als je wil, maar je hebt als het goed is de app al gedownload dus dat is niet meer nodig. Klik vervolgens door op Identity Verification en dan op Verify Now. Selecteer je nationaliteit en waar je woont en ga verder.

Je krijgt nu een uitleg over hoe je het beste jouw verificatie kan aanleveren en wat de voorwaarden zijn. Oftewel, zorg ervoor dat je beeld scherp is en dat je niet je vingers of andere dingen in de weg hebt zitten. Druk op next.

Selecteer wat voor identiteitsbewijs je gaat gebruiken om jezelf te verifiëren. Dit kan een paspoort, ID of rijbewijs zijn. Let er op dat deze niet verlopen is. Maak er een foto van en ga weer verder.

Tijd voor de selfie! Het kan zijn dat je gevraagd wordt om met je hoofd te draaien of hardop dingen in de camera te zeggen. Dus als je last van je nek hebt of toevallig in de stiltecoupé zit raden we je aan om hier nog even mee te wachten. Anders dan dat kan je de verificatie gewoon afronden.

Deze verificatie duurt in principe enkele minuten omdat het volledig geautomatiseerd is, maar het kan zijn dat er nog een werknemer naar moet kijken. Hou je mail in de gaten want daar ontvang je bevestiging van de verificatie.

Geverifieerd? Gefeliciteerd! Dan kan je nu aan de slag op Bybit. Scroll verder naar beneden om Lv.2 te verifiëren of om te lezen hoe je crypto op Bybit stort voor je cadeautje. 🎁

Afgekeurd? Jammer, blijkbaar lijk je in het echt niet op je paspoort of heb je een onduidelijke foto aangeleverd. Probeer het in ieder geval opnieuw!


Verifieer Lv.2 op jouw Bybit account (optioneel)

Wil je nou ook heel graag Lv.2 van je account verifiëren, lees dan nu verder. Ga terug naar de verificatiepagina en selecteer Lv.2. Je wordt nu gevraagd om een recent document aan te leveren dat naar jouw huidige adres is toegestuurd. Deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Je kan de verificatie via je telefoon of computer doen. Via de telefoon maak je een foto van de brief en met de computer upload je een gescande of digitale versie.

Bybit accepteert/weigert de volgende documenten:

Bybit accepteert: ✅

Bybit weigert: ❌

Bankafschriften

Energierekeningen

Landlijn, internet en TV rekeningen

Belasting teruggave

Overheidsbrieven

Gemeentebelastingen

Screenshots

Mobiele telefoon rekeningen

Medische rekeningen

Aankoopbonnetjes

Verzekeringsverklaringen

Upload een van de goedgekeurde documenten en ga verder. Je wordt nog een keer gevraagd om te bevestigen dat je jouw verificatie wil afronden. Klik op next en je bent klaar. Nu is het een kwestie van wachten totdat je document is goedgekeurd.

Goedgekeurd? Gefeliciteerd! Je bent volledig geverifieerd bij Bybit. 🎉

Afgekeurd? Jammer, probeer misschien een ander document?


Dan is het nu tijd om de $100 te storten voor de gratis $20 op je account. 🎁 Hoe je crypto op Bybit kan storten lees je in het volgende artikel.

Was dit een antwoord op uw vraag?