Alle collecties
Bybit
Storten en opnemen
Euro storten met iDeal en SEPA
Euro storten met iDeal en SEPA

bybit, euro, ideal, storting

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Van plan om je eerste trade te plaatsen op Bybit? Dan moet je natuurlijk wel saldo hebben op je account. Gelukkig gaat dit erg gemakkelijk. Bybit werkt namelijk samen met payment provider SATOS waardoor het mogelijk is om veilig met iDEAL jouw favoriete crypto's aan te schaffen op het Bybit-platform.

Het mooiste is dat je er geen eens extra kosten voor betaald!

Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe het werkt:

Step 1: Vanaf de startpagina, klik op Deposit Now in het midden van het scherm of op Buy Crypto in de linker bovenhoek.

Step 2: Selecteer Fiat Deposit links bovenin en je wordt vervolgens doorgestuurd naar een nieuw scherm waar je het bedrag dat je wilt storten kunt invullen.

Step 3: Vul in hoeveel je wilt storten en selecteer de betaalmethode. We adviseren gebruik te maken voor iDEAL om je overboeking vrijwel direct te ontvangen.

Step 4: Voor iDEAL, selecteer jouw bank en je wordt doorverwezen naar de pagina van jouw bank om de storting af te ronden. Maak alleen gebruik van de bank waarmee je bij ons geverifieerd bent.

Voor SEPA, kopieer en plak de volgende details in een handmatige overboeking. Zorg ervoor dat je alleen de data kopieert die hieronder staat.

Voeg dus bijvoorbeeld alleen jouw reference toe en geen extra tekst. Doe je dit wel, dan wordt jouw betaling niet direct gekoppeld en kan het meerdere werkdagen duren voordat de betaling op de rekening staat.

Step 5: Jouw betaling is afgerond. Ga nu naar Funding Account onder Assets in het scherm rechtsboven. Klik dan vervolgens op de Fiat tab om jouw storting terug te vinden.

Ik heb mijn betaling niet ontvangen, wat nu?

In sommige gevallen, bijvoorbeeld een typfout bij SEPA, kan het zijn dat de storting niet dezelfde dag aankomt. In dat geval zal het fiat team bij Bybit handmatig opzoek moeten gaan naar de storting, wat een paar werkdagen kan duren.

Als je al meerdere werkdagen wacht, dan raden we aan om eventueel contact op te nemen met SATOS.eu voor vragen.

Was dit een antwoord op uw vraag?