Alle collecties
Over ons
Veelgestelde vragen
Hoe kom ik in aanmerking voor een premium proefperiode?
Hoe kom ik in aanmerking voor een premium proefperiode?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Crypto Insiders bieden we iedereen een abonnement van 30 dagen aan voor maar €1. Dit geeft je de kans om onze diensten uit te proberen en te ontdekken wat we te bieden hebben.

Je kunt een proefperiode starten door een abonnement te kiezen op onze website en je registratie te voltooien. Tijdens het registratieproces zullen we vragen om een overboeking van €1. Dit is nodig om je betalingsgegevens te verifiëren en te voorkomen dat we te maken krijgen met frauduleuze transacties.

Na de proefperiode van 30 dagen wordt je proefabonnement automatisch omgezet in het abonnement dat je tijdens de registratie hebt gekozen. Als je niet wilt doorgaan met het abonnement, zorg er dan voor dat je maximaal 5 dagen voor de volgende factureringsdatum opzegt. Zo voorkom je dat je automatisch in rekening wordt gebracht voor de volgende abonnementsperiode.

We hopen dat je de proefperiode zal waarderen en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden op het gebied van crypto.

Was dit een antwoord op uw vraag?