Hoe installeer ik Discord?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Discord is where the magic happens. 😉 Hier wordt 99% van onze content en analyses gedeeld. Ook nemen hier waardevolle discussies plaats, dag én nacht.

Dit artikel (stap 2/3) gaat over het registreren van een Discord account en het downloaden van de applicatie. De volgende stap (3/3) gaat over het betreden van onze Discord community en het koppelen van jouw premium abonnement aan Discord.

Maak een Discord account

Eerst ga je naar Discord.com. Vervolgens zie je rechtsboven in het beeld “inloggen” staan. Daar klik je op, waarna je onder de knop “Login” op “register” klikt. Je wordt nu gevraagd om basisinformatie in te vullen waarna je jouw account per mail moet bevestigen. Mailtje ontvangen en bevestigd? Top! Dan gaan we nu Discord downloaden.


Discord downloaden

Ga terug naar de thuispagina van Discord en klik op “Downloaden voor Windows/Mac”. Discord leest automatisch af of je een Windows of een Mac bezit. Zit je op je telefoon, dan word je naar de app store verwezen. Zoals je ziet kan je ook Discord in je browser runnen. De keuze is aan jou, maar onze ervaring leert dat premium leden meer uit een abonnement halen wanneer zij Discord op een device downloaden.

Tip: Download ook de mobiele app 📱

De crypto-markt is continu in beweging en ontwikkelt zich momenteel razendsnel. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen raden we je ook aan Discord op je telefoon te downloaden. Zo ben je niet alleen van je computer en kan je waar je ook wil de laatste analyses lezen.


Je hebt nu succesvol een account aangemaakt bij Discord en de applicatie gedownload. Dan is de volgende stap het lid worden van onze community en het koppelen van jouw premium abonnement aan Discord.

Was dit een antwoord op uw vraag?