Om in de besloten community (Discord omgeving) van Crypto Insiders te komen heb je allereerst een Discord-account nodig. Volg de volgende stappen om je gemakkelijk en snel te registreren bij Discord.

Stap 1

Ga naar de website van Discord (Discord.com) en klik rechts bovenin op "inloggen/login".

Stap 2

De pagina gaat nu automatisch in het Engels verder. Klik nu onder de login knop op "Register".

Stap 3

Registreer jezelf vervolgens door je e-mail, gebruikersnaam, wachtwoord en geboortedatum op te geven. Zorg ervoor je de juiste datum meegeeft en niet een heel vroeg of laat geboortejaar, want dit kan er namelijk voor zorgen dat je geweigerd wordt om een account aan te maken. Word je geweigerd dan zal je opnieuw een account moeten aanmaken middels een incognito tabblad in je browser.

Let op: Gebruik nooit je volledige naam en gebruik altijd een sterk wachtwoord.

Stap 4

Vervolgens kan je verzocht worden om te bevestigen dat je geen robot bent door middel van het drukken van een knop en het afronden van de captcha.

Stap 5

Het kan zijn dat je verzocht wordt om jezelf te verifiëren. De keuze is aan jou op welke manier jij jouw account wil verifiëren, maar voor jouw gemak kiezen wij voor de verificatie via e-mail.

Stap 6

Wanneer je op "Verify by Email" klikt krijg je vervolgens onderstaande pop-up in beeld. Volg de stappen uitgelegd in de pop-up en ga naar jouw e-mail inbox. Mocht je geen e-mail hebben ontvangen of is de link verlopen, dan kan je altijd op "Resend my verification Email" klikken om de e-mail opnieuw te versturen naar je e-mailadres.

Stap 7

In je e-mail inbox aangekomen zou je vervolgens dit e-mailtje moeten ontvangen van [email protected] ter bevestiging van jouw registratie. Klik vervolgens op "Verify Email", je wordt nu teruggestuurd naar de website van Discord.

Stap 8

Eenmaal aangekomen op de website van Discord checkt het systeem jouw e-mailverificatie en word je waarschijnlijk nogmaals gevraagd om te bevestigen dat je geen robot bent.

Stap 9

Gefeliciteerd! Je bent nu officieel geverifieerd (als je geen robot bent) en kan nu aan de slag in jouw eigen Discord-omgeving. Druk op "Ga verder naar Discord" om de omgeving te bekijken.

Stap 10

Je eerste seconden in Discord zijn best wel stil, wat mist er nog? De Insiders-omgeving natuurlijk. Geen zorgen, hoe je daar in komt zullen wij in het volgende artikel haarfijn voor je uitleggen. In de tussentijd kan je ervoor kiezen om de app ook te downloaden als computerprogramma of als app op je telefoon. Mocht je daar geen trek in hebben dan kan je Discord gewoon gebruiken vanuit je browser.

Heb je het antwoord gevonden?