Vele handen maken licht werk!

De crypto-markt is snel en altijd in beweging, dit maakt het soms lastig om continu op de hoogte te blijven. Echter, wanneer we onze kennis en kunde bij elkaar brengen in de vorm van een ervaren community en de juiste communicatie kanalen gebruiken kunnen we elkaar eenvoudig op de hoogte houden. Zo blijven we samen het nieuws voor en leren we van elkaar.

Telegram

Crypto Insiders maakt gebruik van de berichtendienst Telegram. Hierin houden we elkaar 24 uur per dag op de hoogte! Ook kun je met behulp van Telegram in contact komen met andere leden en kun je de in- en verkoop signalen van ervaren analisten volgen.

Discussier mee!

Volg onderstaande stappen om in de besloten chat-kanalen voor leden te komen. Mocht je tegen problemen aanlopen, neem dan even contact met ons op via de live-chat in de login omgeving voor leden.

  1. Zorg dat je Telegram hebt geïnstalleerd op je telefoon, computer of laptop.

  2. Log in via de leden omgeving van Crypto Insiders.

  3. Navigeer naar je persoonlijke profielpagina.

  4. Klik op de knop "verzoek indienen" onder het kopje "Telegram".

  5. Als het goed is opent Telegram nu automatisch een gesprek met onze bot (@CI_BerendBot). Lees de instructies en klik op "Telegram-ID ophalen".

  6. Vul je Telegram-ID in op je profielpagina en druk op "verbinden".

  7. Zodra je Telegram-ID verbonden is, navigeer je terug naar onze bot (in Telegram) en druk je op “Betaling controleren”.

  8. Er verschijnen nu drie knoppen waarmee je direct naar de besloten Telegram kanalen kunt navigeren.

Heb je het antwoord gevonden?