1. Ga naar exodus.io.

  2. Klik op ‘Download’ rechtsboven.

  3. Hier kan je kiezen uit de desktop versie en de mobiele versie. Hieronder worden beide versies omschreven:

Desktop

  1. Klik onder desktop op ‘Download Exodus’ en kies je besturingssysteem.2. Klik op het bestand dat gedownload is onderaan je browser.

3. Wanneer Exodus is gedownload kan je dit programma openen. De wallet is op deze manier aangemaakt.

4. Wij adviseren je een goede beveiliging op je wallet te activeren. Dit kan je doen door naar het tandwiel rechtsboven te gaan en op ‘security’ te klikken.

5. Hier maak je als eerste een wachtwoord aan. Bevestig dit wachtwoord door deze nogmaals in te voeren en ga door naar de volgende stap.

6. Nu komt de 12-Word Phrase stap. Dit is een hele belangrijke stap dus neem deze ook erg serieus. Deze stap zal er namelijk voor zorgen dat jij altijd toegang hebt tot je wallet mocht je computer crashen of gestolen worden.

Je ziet onder het tekstje 12 lege plekken. Als je je muis op het lege vlak houdt, zie je bij elk nummer een woord. Noteer deze woorden goed. Een tip hiervoor is dat je het lijstje op verschillende plekken bewaart. Schrijf deze woorden met pen en papier op en berg dit goed op in bijvoorbeeld een kluis of een andere veilige plek. Daarnaast kan je deze woorden bijvoorbeeld ook op je telefoon opslaan. Zo verminder je de kans dat je deze woorden kwijt raakt.

Mocht je de woorden hebben opgeschreven dan kan je naar de volgende stap.

7. Deze stap controleert of je de woorden goed hebt opgeschreven. Volg deze. taak en klik op 'finish.'

Mobiele telefoon

  1. Ga naar je app store en zoek de Exodus crypto wallet op en download deze.

  2. Open de app en klik op ‘Get started’.

  3. Je zal direct in je wallet terechtkomen. Klik hier rechtsonder op het kleine poppetje en ga naar ‘Security’ en klik daarna op 'Backup.'

  4. Nu komt de 12-Word Phrase stap. Dit is een hele belangrijke stap dus neem deze ook erg serieus. Deze stap zal er namelijk voor zorgen dat jij altijd toegang hebt tot je wallet, mocht je telefoon crashen op gestolen worden.

Je ziet onder het tekstje 12 lege plekken. Als je op de tekst onderin klikt en dit ingedrukt houdt, zie je de verschillende woorden per nummer. Noteer deze woorden goed. Een tip hiervoor is dat je dit op verschillende plekken bewaart. Schrijf deze woorden met pen en papier op en berg dit goed op in bijvoorbeeld een kluis of een andere veilige plek. Daarnaast kan je deze woorden ook opslaan in een Word-document op je computer. Zo verminder je de kans dat je deze woorden kwijtraakt.


Mocht je de woorden hebben opgeschreven dan kan je naar de volgende stap.


5. Je wallet is nu succesvol aangemaakt en je kan nu crypto ontvangen!

Heb je het antwoord gevonden?