Wil je gebruikmaken van onze trading signals (handelssignalen), dan dien je een account op cryptocurrency handelsplatform Binance te hebben. In dit artikel wordt kort uitgelegd hoe je een account op Binance aanmaakt.

Vul op de registratiepagina een e-mailadres en wachtwoord in. Vink aan dat je geldende servicevoorwaarden hebt gelezen en met de voorwaarden akkoord gaat en klik op "Account aanmaken"

Je ontvangt vervolgens per e-mail een verificatiecode op het door jou opgegeven e-mailadres. Vul deze code in om door te gaan. Let op, de code is 30 minuten lang geldig.

Na de verificatie biedt Binance opties om geld te storten, crypto te storten of cryptocurrencies te kopen. Ben je hier nog niet aan toe? Klik dan rechtsboven op de pagina op "Dashboard".

Kom je op het dashboard aan, dan zal Binance je vragen om het beveiligingsniveau van je account op te schroeven. Dit kan middels een telefoonverificatie of een Google-verificatie (2FA). We raden ten zeerste aan om gebruik te maken van een van deze beveiligingsfuncties.

Het Binance account is nu klaar voor gebruik!

Heb je het antwoord gevonden?